Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag problemen Land Rover Range Rover

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan blijken te zijn. Als je er een identificeert handling of grip problemen op uw Land Rover Range Rover , is het belangrijk dat u voorzichtig en redelijk snel rijdt. Ons team heeft deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze op te lossen. Eerst kijken we vrij snel naar de belangrijkste componenten die voor een goede wegligging zorgen, daarna bekijken we waarom uw Land Rover Range Rover de weg niet meer vasthoudt, en ten slotte bekijken we hoe u dit kunt oplossen uw grip problemen.

Wat zijn de belangrijkste componenten die zorgen voor een uitstekende wegligging en wegligging op een Land Rover Range Rover?

We beginnen deze inhoudspagina met een vrij snel overzicht van de belangrijkste componenten die een goede wegligging van uw Land Rover Range Rover garanderen. Het is belangrijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom op veel punten steunen, we zullen hieronder de belangrijkste uitleggen die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste componenten van uw weggedrag, ze garanderen permanent het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: het zijn degenen die de grip van uw Land Rover Range Rover op de weg garanderen, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze beschadigd raken, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar hoe resistenter ze zijn. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun grootte speelt ook op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond aanzienlijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger uw auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Deze aanpassing stelt u in staat om de verticale hoek van de wielen van uw auto te beheren en is daarom van fundamenteel belang voor de grip van uw motorvoertuig en de slijtage van uw banden. Deze afstelling is zeer nauwkeurig en moet door specialisten worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Range Rover blijft branden, wat te doen?

.

Er zijn veel andere componenten waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Land Rover Range Rover problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest aangaat, waarom heeft mijn Land Rover Range Rover afhandelingsproblemen? Zoals we eerder hebben uitgelegd, zijn er nogal wat componenten waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar weinig die met de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen zien meteen degene die uw weggedrag en weg kunnen beïnvloeden, en waarom:

 • Zoals we eerder hebben beschreven, heeft het rubber van de banden een primair doel in de goede wegligging van uw motorvoertuig, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk problemen van wegligging op natte weg in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw motorvoertuig de oneffenheden van de weg niet meer goed kunnen absorberen en zal het de neiging hebben om te “zweven”, wat uiteindelijk zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over het voertuig en het centrum verschuift. van de zwaartekracht van het voertuig. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripproblemen.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste fundamentele element voor een goede wegligging is dat alle onderdelen van je besturing in goede staat moeten zijn. Het meest klassieke geval is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het gevolg is een vertraging in uw koerswijziging.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Land Rover Range Rover te resetten

Hoe los je de afhandelingsproblemen op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw wegliggingsproblemen op uw Land Rover Range Rover op .

 • Banden: Niets is eenvoudiger, vervang gewoon uw banden, vergeet niet ze voorzichtig te verifiëren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het nodig om voor een paar banden tussen de 100 en 200 euro te rekenen.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Land Rover Range Rover moet vervangen, neem dan een kijkje op onze inhoudspagina over dit onderwerp. De prijs kan behoorlijk variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage gaan om het te laten oplossen, het kost u minder dan 100 €?
 • Besturing: Als u problemen heeft met de bediening op de Land Rover Range Rover vanwege uw besturing, kunnen er verschillende componenten betrokken zijn, in dit geval moet u een volledige controle van deze componenten uitvoeren, het beste is om een ​​professional te bellen .

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector