Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Weggedrag problemen Lincoln Navigator

Vandaag gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk onveilig blijkt te zijn. Als je er een ontdekt handling of grip problemen op uw Lincoln Navigator , is het noodzakelijk dat u voorzichtig rijdt en er snel voor zorgt. Ons team heeft de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen ze op te lossen. Eerst zullen we snel de essentiële onderdelen bekijken die voor een goede wegligging zorgen, daarna kijken we waarom uw Lincoln Navigator de weg niet meer vasthoudt en ten slotte kijken we hoe u uw gripcomplicaties kunt oplossen. .

Wat zijn de belangrijkste componenten die zorgen voor een uitstekende wegligging en wegligging op een Lincoln Navigator?

We beginnen deze inhoudspagina met een korte beschrijving van de belangrijkste onderdelen die een goede wegligging van uw Lincoln Navigator garanderen. Het is noodzakelijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom op veel punten steunen, we zullen hieronder de belangrijkste uitleggen die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste onderdelen van uw weggedrag, ze garanderen voortdurend het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: dit zijn degenen die de grip van uw Lincoln Navigator op de weg garanderen, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar hoe meer ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun formaat zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond aanzienlijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger uw auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto regelen, het is daarom essentieel voor de grip van uw motorvoertuig en de slijtage van uw banden. Deze afstelling is zeer nauwkeurig en moet door specialisten worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Hoe lees ik foutcode op Lincoln Navigator?

.

Er zijn veel andere onderdelen waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lincoln Navigator problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert, waarom heeft mijn Lincoln Navigator behandelingscomplicaties? Zoals we hierboven vermeldden, zijn er nogal wat componenten waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar een paar die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van het voertuig, we zullen zien meteen degene die uw weggedrag en weg kunnen beïnvloeden, en waarom:

 • Zoals we hierboven hebben onthuld, heeft het rubber van de banden een fundamentele functie in de goede wegligging van uw motorvoertuig, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk complicaties van wegligging op natte wegen in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw motorvoertuig de onregelmatigheden van de weg niet meer goed kunnen absorberen en zal het de neiging hebben om te “zweven”, wat zal resulteren in een slechte verdeling van de massa op het voertuig en het centrum verschuiven van de zwaartekracht van het voertuig. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripcomplicaties.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste essentiële onderdeel voor een goede wegligging is dat alle onderdelen van je besturing in goede staat moeten zijn. De meest traditionele omstandigheid is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het resultaat is een vertraging bij het veranderen van richting.
Weiterlesen:
Wiper zit vast op Lincoln Navigator

Hoe los je de behandelingscomplicaties op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw wegliggingscomplicaties op uw Lincoln Navigator op .

 • Banden: niets is minder ingewikkeld, vervang gewoon uw banden, vergeet niet om ze voorzichtig te verifiëren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Lincoln Navigator moet vervangen, kijk dan op onze inhoudspagina over dit onderwerp. De prijs kan behoorlijk variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage gaan om het te laten repareren, het kost u minder dan 100 €?
 • Sturen: Als u vanwege uw besturing problemen heeft met de bediening op Lincoln Navigator, kunnen er verschillende componenten betrokken zijn, in dit geval moet u deze componenten volledig controleren, het beste is om een ​​professional te bellen.

Als je meer tutorials over de Lincoln Navigator wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector