Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wegligging Land Rover Discovery Sport

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk onveilig blijkt te zijn. Als je er een identificeert handling of grip problemen op uw Land Rover Discovery Sport , is het noodzakelijk dat u voorzichtig rijdt en er redelijk snel mee omgaat. Ons team heeft deze richtlijn opgesteld om u te helpen deze op te lossen. Eerst zullen we vrij snel de belangrijkste onderdelen bekijken die een effectief weggedrag garanderen, daarna zullen we nagaan waarom uw Land Rover Discovery Sport de weg niet meer vasthoudt en ten slotte bekijken we hoe u dit kunt oplossen uw grip problemen.

Wat zijn de belangrijkste componenten die zorgen voor een uitstekende wegligging en wegligging op een Land Rover Discovery Sport?

We beginnen dit artikel door u vrij snel de belangrijkste onderdelen te vertellen die voor een goede wegligging van uw Land Rover Discovery Sport zorgen. Het is noodzakelijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom gebaseerd zijn op vele punten, we zullen hieronder de belangrijkste beschrijven die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste onderdelen van uw weggedrag, ze zorgen permanent voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: zij zorgen voor grip op de weg van uw Land Rover Discovery Sport, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar hoe resistenter ze zijn. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun formaat zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond aanzienlijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger uw auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto regelen, het is daarom belangrijk voor de grip van uw auto en de slijtage van uw banden. Deze aanpassing is heel bijzonder en moet door specialisten worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Land Rover Discovery Sport inklappen?

.

Er zijn veel andere onderdelen waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Land Rover Discovery Sport problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het onderdeel dat u het meest interesseert, waarom heeft mijn Land Rover Discovery Sport problemen met de bediening? Zoals we eerder vermeldden, zijn er nogal wat componenten waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar een paar die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van het voertuig, we zullen ontdekken meteen degene die uw weggedrag en weg kunnen beïnvloeden, en waarom:

 • Zoals we eerder hebben uitgelegd, heeft het rubber van de banden een cruciale functie in de goede wegligging van uw auto, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk problemen van wegligging op natte weg in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw auto niet langer in staat zijn om de onregelmatigheden van de weg effectief op te vangen en zal hij de neiging hebben om te “zweven”, wat zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over de auto en het centrum van de weg verschuift. zwaartekracht van de auto. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripproblemen.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste belangrijke onderdeel voor een goede wegligging is dat alle onderdelen van je besturing in goede staat moeten zijn. Het meest klassieke geval is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het resultaat is een vertraging in je koerswijziging.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Land Rover Discovery Sport, wat kan ik doen?

Hoe lost u de afhandelingsproblemen op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw problemen met de wegligging op uw Land Rover Discovery Sport op .

 • Banden: niets is minder ingewikkeld, vervang gewoon uw banden, vergeet niet om ze voorzichtig te verifiëren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Land Rover Discovery Sport moet vervangen, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp. De prijs kan behoorlijk variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw monteur gaan om het te laten repareren, het kost u minder dan 100 €?
 • Besturing: Als u problemen heeft met de bediening op Land Rover Discovery Sport vanwege uw besturing, kunnen er enkele componenten betrokken zijn, in dit geval moet u deze componenten volledig controleren, het beste is om een ​​professional te bellen .

Als je meer gidsen over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector