Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wegligging problemen Lincoln Continental

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk onveilig blijkt te zijn. Als je iets merkt handling of grip problemen op uw Lincoln Continental , is het belangrijk dat u voorzichtig rijdt en het snel beheert. Ons team heeft deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze op te lossen. Eerst zullen we snel de belangrijkste componenten bekijken die voor een goede wegligging zorgen, daarna kijken we waarom uw Lincoln Continental de weg niet meer vasthoudt, en tot slot kijken we hoe u uw gripproblemen kunt oplossen.

Wat zijn de belangrijkste componenten die zorgen voor een goede wegligging en wegligging op een Lincoln Continental?

We beginnen deze inhoudspagina door u snel de belangrijkste componenten te vertellen die een goede wegligging van uw Lincoln Continental garanderen. Het is belangrijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom afhankelijk zijn van vele factoren, we zullen hieronder de belangrijkste uitleggen die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste componenten van uw weggedrag, ze garanderen permanent het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: dit zijn degenen die de grip van uw Lincoln Continental op de weg garanderen, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar hoe meer ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun formaat zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond aanzienlijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto beheren, het is daarom belangrijk voor de grip van uw auto en de slijtage van uw banden. Deze afstelling is zeer nauwkeurig en moet door specialisten worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln Continental?

.

Er zijn veel andere componenten waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lincoln Continental problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest aangaat, waarom heeft mijn Lincoln Continental afhandelingsproblemen? Zoals we eerder vermeldden, zijn er nogal wat componenten waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar een paar die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen vinden zoek meteen uit wat uw weggedrag en weg kan verstoren, en waarom:

 • Zoals we eerder hebben uitgelegd, speelt het rubber van de banden een cruciale rol in de goede wegligging van uw auto, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk problemen van wegligging op natte weg in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw auto de onregelmatigheden van de weg niet meer goed kunnen absorberen en zal hij vaak “zweven”, wat uiteindelijk zal resulteren in een slechte verdeling van de massa over de auto en het centrum van zwaartekracht van de auto. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripproblemen.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste belangrijke onderdeel voor een goede wegligging is dat alle onderdelen van je besturing in goede staat moeten zijn. De meest klassieke omstandigheid is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het gevolg is een vertraging in uw koerswijziging.
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Lincoln Continental uit te schakelen

Hoe los je de afhandelingsproblemen op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw problemen met de wegligging op uw Lincoln Continental op .

 • Banden: Niets is eenvoudiger, vervang gewoon uw banden, vergeet niet ze voorzichtig te controleren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het nodig om voor een paar banden tussen de 100 en 200 euro te rekenen.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als u wilt weten wanneer u de schokdempers van een Lincoln Continental moet vervangen, kijk dan op onze inhoudspagina over dit onderwerp. De prijs kan behoorlijk variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage gaan om het te laten corrigeren, het kost u minder dan 100 €?
 • Besturing: Als u problemen heeft met de bediening op Lincoln Continental vanwege uw besturing, kunnen er verschillende componenten bij betrokken zijn, in dit geval zult u een volledige controle van deze componenten moeten uitvoeren, het beste is om een ​​professional te bellen.

Als je meer tutorials over de Lincoln Continental nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector