Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wegliggingsproblemen Lincoln MKS

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk onveilig blijkt te zijn. Als je er een identificeert handling of grip problemen op uw Lincoln MKS , is het belangrijk dat u oplettend rijdt en dit redelijk snel beheert. Ons team heeft deze inhoud gemaakt om u te helpen deze op te lossen. Eerst zullen we vrij snel de essentiële elementen bekijken die een effectief weggedrag garanderen, daarna zullen we nagaan waarom uw Lincoln MKS de weg niet meer vasthoudt, en tot slot zullen we kijken hoe u uw gripproblemen kunt oplossen. .

Wat zijn de belangrijkste elementen die zorgen voor een goede wegligging en wegligging op een Lincoln MKS?

We beginnen deze inhoud met een vrij snelle beschrijving van de belangrijkste elementen die een goede wegligging van uw Lincoln MKS garanderen. Het is belangrijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom op veel punten steunen, we zullen hieronder de belangrijkste beschrijven die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste elementen van uw weggedrag, ze zorgen permanent voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: dit zijn degenen die de grip van uw Lincoln MKS op de weg verzekeren, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze beschadigd raken, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar de ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun formaat zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond belangrijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en daardoor het rijgedrag verliest, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Met deze aanpassing kunt u de verticale hoek van de wielen van uw auto regelen, het is daarom belangrijk voor de grip van uw motorvoertuig en de slijtage van uw banden. Deze aanpassing is heel bijzonder en moet door specialisten worden uitgevoerd.
Weiterlesen:
Waar vind ik een elektrische raamzekering op Lincoln MKS?

.

Er zijn veel andere elementen waarmee u rekening moet houden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Lincoln MKS problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest aangaat, waarom heeft mijn Lincoln MKS afhandelingsproblemen? Zoals we eerder hebben uitgelegd, zijn er veel elementen waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar weinig die met de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van het voertuig, we zullen erachter komen meteen degenen die uw weggedrag en weg kunnen belemmeren, en waarom:

 • Zoals we eerder hebben beschreven, heeft het rubber van de banden een fundamenteel doel in de goede wegligging van uw motorvoertuig, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk problemen van wegligging op natte weg in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw motorvoertuig de oneffenheden van de weg niet meer goed kunnen absorberen en zal het vaak «zweven», wat resulteert in een slechte verdeling van de massa over het voertuig en het zwaartepunt verschuift. van het voertuig. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripproblemen.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste belangrijke element voor een goede wegligging is dat alle stuurelementen in goede staat moeten zijn. Het meest traditionele geval is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het gevolg is een vertraging in uw koerswijziging.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKC?

Hoe los je de afhandelingsproblemen op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor corrigeer uw wegliggingsproblemen op uw Lincoln MKS .

 • Banden: niets is minder ingewikkeld, vervang gewoon uw banden, vergeet niet om ze aandachtig te controleren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Lincoln MKS moet vervangen, bekijk dan onze inhoud over dit onderwerp. De prijs kan erg variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage gaan om het op te lossen, het kost u minder dan 100 €?
 • Sturen: Als u problemen heeft met de bediening op Lincoln MKS als gevolg van uw besturing, kunnen er een aantal elementen betrokken zijn, in dat geval moet u deze elementen volledig controleren, u kunt het beste een specialist bellen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector