Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Land Rover Discovery Sport?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als u gewoon Wat is de beste brandstof voor uw Land Rover Discovery Sport? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof te kiezen voor uw Land Rover Discovery Sport? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Land Rover Discovery Sport diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Land Rover Discovery Sport benzine .

Welke brandstof moet ik gebruiken voor Land Rover Discovery Sport diesel?

We concentreren ons daarom op brandstof voor de dieselaangedreven Land Rover Discovery Sport. Het is essentieel om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen compatibel zijn met uw motor en u geen risico neemt om de ene brandstof boven de andere te kiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Land Rover Discovery Sport of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Land Rover Discovery Sport , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom eigenlijk de beste onder Land Rover Discovery Sport-rijders . Naast de aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Land Rover Discovery Sport of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Land Rover Discovery Sport of B10 Wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is hij ontwikkeld om de eerste diesel te overtreffen, dus hij bestaat uit extra additieven die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery Sport die sterft tijdens het rijden

Welke brandstof moet ik kiezen voor Land Rover Discovery Sport-benzine?

We gaan nu over naar het meer technische deel van de brandstoffen voor Land Rover Discovery Sport het is zelfs essentieel om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Discovery Sport, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Land Rover Discovery Sport-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Land Rover Discovery Sport

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van een Land Rover Discovery Sport-benzine, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10-brandstof voor Land Rover Discovery Sport

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Land Rover Discovery Sport, ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Land Rover Discovery Sport

Het is DE brandstof bij uitstek voor Land Rover Discovery Sport-benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen die verband houden met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Land Rover Discovery Sport is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Land Rover Discovery Sport met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Discovery met een lege batterij vergrendelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector