Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Land Rover Discovery?

Of je nu net een nieuw voertuig hebt gekocht, er een hebt gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of je je gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Land Rover Discovery? Naar de benzinepomp gaan is over het algemeen een dilemma voor de meesten van ons, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof kiest u voor uw Land Rover Discovery? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Land Rover Discovery-diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Land Rover Discovery benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Land Rover Discovery-diesel?

Dus beginnen we ons te concentreren op de brandstof voor de dieselaangedreven Land Rover Discovery. Het is belangrijk om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico door de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Land Rover Discovery of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Land Rover Discovery , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk de beste onder de Land Rover Discovery-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe sluit ik een Land Rover Discovery Sport op met een lege batterij?

Uitstekende dieselbrandstof voor Land Rover Discovery of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Land Rover Discovery of B10 Wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke additieven worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ontwikkeld om de eerste diesel te overtreffen, dus het is samengesteld uit: aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Land Rover Discovery benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Land Rover Discovery , in werkelijkheid is het belangrijk om te weten dat, afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Discovery, u niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken. Hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Land Rover Discovery-benzine en hun specifieke kenmerken .

SP95 E5 benzine voor Land Rover Discovery

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van Land Rover Discovery-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Land Rover Discovery

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Land Rover Discovery uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Land Rover Discovery

Het is DE brandstof bij uitstek voor Land Rover Discovery benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verbonden zijn met de verbranding van de motoreenheid , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Land Rover Discovery verbrand plastic?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Land Rover Discovery is E85-superethanol, dat is samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15% SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST by Land Rover Discovery met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector