Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Land Rover Evoque?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of als u het gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw Land Rover Evoque? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Land Rover Evoque? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Land Rover Evoque diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Land Rover Evoque benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Land Rover Evoque-diesel?

Dus beginnen we te kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Land Rover Evoque. Het is noodzakelijk om te weten dat, in tegenstelling tot benzinemotoren, je alle brandstoffen geschikt hebt voor je motor en dat je geen risico neemt om de ene brandstof boven de andere te kiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Land Rover Evoque of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Land Rover Evoque , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk het meest populair onder Land Rover Evoque-rijders . Naast de aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verbeter de levensduur van uw motor en uw toelating . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Land Rover Evoque of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Land Rover Evoque of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke toevoegingen worden toegevoegd om de winterse temperaturen te bestrijden. Daarnaast is hij geïntroduceerd om de eerste diesel te overtreffen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe kan de voorstoel van de Land Rover Evoque worden neergeklapt?

Welke brandstof moet ik selecteren voor Land Rover Evoque-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Land Rover Evoque , in feite is het noodzakelijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Evoque, niet alle brandstof die bij de pomp aanwezig is, kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Land Rover Evoque-benzine en hun specifieke kenmerken .

SP95 E5 benzine voor Land Rover Evoque

De brandstof die het meest wordt gebruikt door benzine-eigenaren van Land Rover Evoque, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10-brandstof voor Land Rover Evoque

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Land Rover Evoque uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Land Rover Evoque

Het is DE brandstof bij uitstek voor Land Rover Evoque benzine in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Land Rover Evoque is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Land Rover Evoque met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Land Rover Evoque DAT GAAT in slappe modus

Als je meer tutorials over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Evoque-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector