Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Land Rover LR4?

Of u nu net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of u zich gewoon zorgen maakt over, Wat is de beste brandstof voor uw Land Rover LR4? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Land Rover LR4? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Land Rover LR4 diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Land Rover LR4 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Land Rover LR4-diesel?

Dus beginnen we ons te concentreren op brandstof voor de dieselaangedreven Land Rover LR4. Het is essentieel om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen geschikt zijn voor uw motor en u geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Land Rover LR4 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Land Rover LR4 , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk het meest populair onder Land Rover LR4-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Land Rover LR4 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Land Rover LR4 of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke toevoegingen worden aangebracht om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het gemaakt om verder te gaan dan de eerste diesel, dus het bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover LR4

Welke brandstof moet ik selecteren voor Land Rover LR4-benzine?

We gaan nu over naar het meer technische deel van de brandstoffen voor Land Rover LR4 , in werkelijkheid is het essentieel om te weten dat u op basis van het jaar van uw Land Rover LR4 niet alle brandstof die bij de pomp aanwezig is kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Land Rover LR4-benzine en hun specifieke kenmerken .

SP95 E5 benzine voor Land Rover LR4

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van een Land Rover LR4-benzine, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Land Rover LR4

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Land Rover LR4 uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Land Rover LR4

Het is DE brandstof bij uitstek voor Land Rover LR4 benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verband houden met de verbranding van de motoreenheid , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Land Rover LR4 is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST by Land Rover LR4 met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Land Rover LR4 die alleen accelereert

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover LR4, aarzel dan niet om onze Land Rover LR4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector