Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Land Rover Range Rover Evoque?

Of je nu net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of je gewoon zorgen maakt over, Wat is de beste brandstof voor uw Land Rover Range Rover Evoque? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons over het algemeen een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw Land Rover Range Rover Evoque? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Land Rover Range Rover Evoque-diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Land Rover Range Rover Evoque benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Land Rover Range Rover Evoque-diesel?

Daarom richten we ons eerst op de brandstof voor de dieselaangedreven Land Rover Range Rover Evoque. Het is belangrijk om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen zijn compatibel met uw motor en u neemt geen risico door de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die je aan de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover Evoque of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover Evoque , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de meest populaire onder Land Rover Range Rover Evoque-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover Evoque of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover Evoque of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen worden aangebracht om de wintertemperaturen te bestrijden. Daarnaast is hij ontwikkeld om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit extra additieven die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil van de Land Rover Range Rover Evoque controleren?

Welke brandstof te kiezen voor Land Rover Range Rover Evoque benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Land Rover Range Rover Evoque , in werkelijkheid is het belangrijk om te weten dat u volgens het jaar van uw Land Rover Range Rover Evoque niet in staat zult zijn om alle aanwezige brandstoffen aan de pomp te gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Land Rover Range Rover Evoque benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Land Rover Range Rover Evoque

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van een Land Rover Range Rover Evoque benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Land Rover Range Rover Evoque

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Land Rover Range Rover Evoque ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Land Rover Range Rover Evoque

Het is DE brandstof bij uitstek voor Land Rover Range Rover Evoque benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Land Rover Range Rover, wat te doen?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Land Rover Range Rover Evoque is E85 superethanol, dat is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST by Land Rover Range Rover Evoque met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de uwe compatibel is.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector