Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Land Rover Range Rover?

Als u net een nieuwe auto heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als u zich gewoon zorgen maakt over, Wat is de beste brandstof voor uw Land Rover Range Rover? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons over het algemeen een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof te kiezen voor uw Land Rover Range Rover? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Land Rover Range Rover diesel, en ten tweede: welke brandstof te selecteren voor een Land Rover Range Rover-benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Land Rover Range Rover diesel?

Daarom beginnen we ons te concentreren op brandstof voor de dieselaangedreven Land Rover Range Rover. Het is belangrijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen geschikt zijn voor je motor en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs het meest populair onder Land Rover Range Rover-rijders . Naast de aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Land Rover Range Rover of B10 ook bekend als diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen worden geïntroduceerd om de wintertemperaturen te bestrijden. Bovendien is het gemaakt om de eerste diesel te overtreffen, dus het bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Range Rover Evoque blijft branden, wat te doen?

Welke brandstof moet ik selecteren voor Land Rover Range Rover-benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Land Rover Range Rover , in werkelijkheid is het belangrijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Range Rover, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Land Rover Range Rover-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Land Rover Range Rover

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van een Land Rover Range Rover benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopste en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10-brandstof voor Land Rover Range Rover

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Land Rover Range Rover uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Land Rover Range Rover

Het is DE brandstof bij uitstek voor Land Rover Range Rover-benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verbonden zijn met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Land Rover Range Rover is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15% SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Land Rover Range Rover met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Range Rover achterbank te verwijderen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector