Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lexus CT?

Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of je je gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Lexus CT? Naar de benzinepomp gaan is over het algemeen een dilemma voor de meesten van ons, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof te kiezen voor uw Lexus CT? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lexus CT-diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lexus CT-benzine .

Welke brandstof moet ik gebruiken voor Lexus CT-diesel?

Dus beginnen we met kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Lexus CT. Het is noodzakelijk om te weten dat, in tegenstelling tot benzinemotoren, je alle brandstoffen geschikt hebt voor je motor en dat je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lexus CT of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lexus CT , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste is het daarom noodzakelijkerwijs de beste onder de Lexus CT-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verbeter de levensduur van uw motor en uw toelating . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Lexus CT of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lexus CT of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen worden toegevoegd om de wintertemperaturen te bestrijden. Verder is hij gemaakt om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Lexus CT?

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lexus CT-benzine?

We gaan nu over naar het meer technische deel van de brandstoffen voor Lexus CT , in werkelijkheid is het noodzakelijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lexus CT, niet alle brandstof kunt gebruiken die bij de pomp aanwezig is, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lexus CT-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lexus CT

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lexus CT-bezitters van benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopste en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lexus CT

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Lexus CT uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lexus CT

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lexus CT-benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen die verband houden met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lexus CT is E85-superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15% SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Lexus CT met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Lexus CT?

Als u nog vragen heeft over de Lexus CT, aarzel dan niet om onze Lexus CT-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector