Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lexus ES?

Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of als je je vraagtekens plaatst, Wat is de beste brandstof voor uw Lexus ES? Naar de benzinepomp gaan is over het algemeen een dilemma voor de meesten van ons, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lexus ES? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lexus ES diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Lexus ES benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Lexus ES diesel?

Dus beginnen we met kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Lexus ES. Het is noodzakelijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen geschikt zijn voor je motor en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lexus ES of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lexus ES , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste is het daarom noodzakelijkerwijs de beste onder Lexus ES-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervanging voor Lexus ES?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lexus ES of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lexus ES of B10 ook bekend als diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen worden geïntroduceerd om de wintertemperaturen te bestrijden. Bovendien is het gemaakt om de eerste diesel te overtreffen, dus het bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lexus ES benzine?

We gaan nu over naar het meer technische deel van de brandstoffen voor Lexus ES het is zelfs noodzakelijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lexus ES, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lexus ES-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lexus ES

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lexus ES-bezitters van benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lexus ES

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Lexus ES ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lexus ES

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lexus ES benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
GPS Lexus ES werkt niet Lexus ES

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lexus ES is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST by Lexus ES met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als je meer tutorials over de Lexus ES wilt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector