Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lexus GS?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als u er gewoon aan denkt, Wat is de beste brandstof voor uw Lexus GS? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons over het algemeen een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof te kiezen voor uw Lexus GS? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lexus GS diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lexus GS benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Lexus GS diesel?

We concentreren ons daarom op brandstof voor de dieselaangedreven Lexus GS. Het is noodzakelijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen bij je motor passen en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lexus GS of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lexus GS , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste is het daarom noodzakelijkerwijs de beste onder Lexus GS-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe open je de Lexus GS-kofferbak van binnenuit?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lexus GS of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lexus GS of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het geïntroduceerd om de eerste diesel te overtreffen, dus het is samengesteld uit extra additieven die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lexus GS-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lexus GS , in feite is het noodzakelijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lexus GS, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lexus GS-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lexus GS

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lexus GS-bezitters van benzine, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lexus GS

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Lexus GS ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lexus GS

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lexus GS benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen die verbonden zijn met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Hoe Lexus GS openen met een lege batterij?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lexus GS is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Lexus GS met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als je meer handleidingen over de Lexus GS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus GS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector