Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lexus IS?

Of je nu net een nieuw voertuig hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of er gewoon aan denkt, Wat is de beste brandstof voor uw Lexus IS? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lexus IS? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lexus IS diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lexus IS benzine .

Welke brandstof moet Lexus IS diesel gebruiken?

Dus beginnen we met kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Lexus IS. Het is belangrijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen compatibel zijn met uw motor en u geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lexus IS of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lexus IS , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk het meest populair onder Lexus IS automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lexus IS vervangen?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lexus IS of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lexus IS of B10 Wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke toevoegingen worden aangebracht om de wintertemperaturen tegen te gaan. Daarnaast is hij geïntroduceerd om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lexus IS benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lexus IS , in werkelijkheid is het belangrijk om te weten dat u volgens het jaar van uw Lexus IS niet de mogelijkheid zult hebben om alle bij de pomp aanwezige brandstoffen te gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lexus IS-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lexus IS

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lexus IS-bezitters van benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lexus IS

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Lexus IS uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lexus IS

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lexus IS benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die zijn verbonden met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lexus IS?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lexus IS is E85-superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Lexus IS met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Voor meer tips over de Lexus IS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector