Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lexus NX?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of u zich gewoon afvraagt: Wat is de beste brandstof voor uw Lexus NX? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons over het algemeen een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lexus NX? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lexus NX-diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lexus NX benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Lexus NX-diesel?

Dus beginnen we ons te concentreren op brandstof voor de dieselaangedreven Lexus NX. Het is noodzakelijk om te weten dat, in tegenstelling tot benzinemotoren, je alle brandstoffen compatibel hebt met je motor en dat je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lexus NX of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lexus NX , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , is het daarom noodzakelijkerwijs de beste onder Lexus NX-stuurprogramma’s . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Problemen met automatische transmissie Lexus NX?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lexus NX of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lexus NX of B10 ook bekend als diesel voor extreme kou omdat in de winter specifieke toevoegingen worden geïntroduceerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ontworpen om de eerste diesel te overtreffen, dus het bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lexus NX-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lexus NX , in werkelijkheid is het noodzakelijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lexus NX, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lexus NX-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lexus NX

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lexus NX-bezitters van benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopste en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lexus NX

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Lexus NX uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lexus NX

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lexus NX-benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Stuurwiel dat piept op Lexus NX?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lexus NX is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Lexus NX met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de uwe compatibel is.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wilt, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector