Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lexus RX?

Of u nu net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of u zich gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Lexus RX? Naar de benzinepomp gaan is over het algemeen een dilemma voor de meesten van ons, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lexus RX? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lexus RX diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lexus RX benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Lexus RX diesel?

Dus we beginnen met ons te concentreren op brandstof voor de dieselaangedreven Lexus RX. Het is noodzakelijk om te weten dat, in tegenstelling tot benzinemotoren, je alle brandstoffen compatibel hebt met je motor en dat je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lexus RX of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lexus RX , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk het meest populair onder Lexus RX-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verbeter de levensduur van uw motor en uw toelating . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe Lexus RX openen met een lege batterij?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lexus RX of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lexus RX of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen worden aangebracht om de wintertemperaturen te bestrijden. Bovendien is het geïntroduceerd om de eerste diesel te overtreffen, dus het is samengesteld uit extra additieven die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lexus RX-benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Lexus RX , in werkelijkheid is het noodzakelijk om te weten dat u op basis van het jaar van uw Lexus RX niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lexus RX-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lexus RX

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lexus RX-bezitters van benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lexus RX

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Lexus RX ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lexus RX

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lexus RX benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Lexus RX?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lexus RX is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Lexus RX met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Kijk voor meer tips over de Lexus RX in de categorie Lexus RX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector