Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lexus UX?

Of je nu net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of je gewoon zorgen maakt over, Wat is de beste brandstof voor uw Lexus UX? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw Lexus UX? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lexus UX-diesel, en ten tweede, welke brandstof te kiezen voor een Lexus UX benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Lexus UX-diesel?

Dus we beginnen met te kijken naar de brandstof voor de dieselaangedreven Lexus UX. Het is essentieel om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico om de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lexus UX of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lexus UX , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de meest populaire onder Lexus UX-stuurprogramma’s . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp op mijn Lexus UX vervangen?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lexus UX of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lexus UX of B10 ook bekend als diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke additieven worden aangebracht om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ontworpen om de eerste diesel in te halen, dus het bestaat uit: aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Lexus UX benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lexus UX , in feite is het essentieel om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lexus UX, niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lexus UX-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Lexus UX

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lexus UX-benzinebezitters, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lexus UX

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Lexus UX uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lexus UX

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lexus UX benzine in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op Lexus UX?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lexus UX is E85 superethanol, dat is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST by Lexus UX met het «Flex-Fuel»-systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als u nog vragen heeft over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze Lexus UX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector