Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lincoln Continental?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als u het gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw Lincoln Continental? Naar de benzinepomp gaan is over het algemeen een dilemma voor de meesten van ons, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof te kiezen voor uw Lincoln Continental? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lincoln Continental diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lincoln Continental benzine .

Welke brandstof moet ik gebruiken voor Lincoln Continental diesel?

Daarom beginnen we met het focussen op brandstof voor de dieselaangedreven Lincoln Continental. Het is belangrijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen bij je motor passen en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lincoln Continental of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lincoln Continental , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste is het daarom noodzakelijkerwijs de beste onder Lincoln Continental-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Wegligging problemen Lincoln Continental

Uitstekende dieselbrandstof voor Lincoln Continental of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lincoln Continental of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen worden aangebracht om de wintertemperaturen te bestrijden. Verder is hij gemaakt om de eerste diesel te overtreffen, dus hij bestaat uit extra additieven die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lincoln Continental-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lincoln Continental , in feite is het belangrijk om te weten dat u volgens het jaar van uw Lincoln Continental niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lincoln Continental-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lincoln Continental

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van Lincoln Continental-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het minst duur en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10-brandstof voor Lincoln Continental

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Lincoln Continental ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lincoln Continental

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lincoln Continental benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Lincoln Continental?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste brandstof die beschikbaar is voor uw Lincoln Continental is E85-superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Lincoln Continental met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector