Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lincoln MKC?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of als u zich afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Lincoln MKC? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lincoln MKC? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lincoln MKC-diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lincoln MKC benzine .

Welke brandstof moet ik gebruiken voor Lincoln MKC-diesel?

Dus beginnen we te kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Lincoln MKC. Het is noodzakelijk om te weten dat, in tegenstelling tot benzinemotoren, je alle brandstoffen compatibel hebt met je motor en dat je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lincoln MKC of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lincoln MKC , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs het meest populair onder Lincoln MKC-stuurprogramma’s . Naast zijn aantrekkelijke prijs bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKS?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lincoln MKC of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lincoln MKC of B10 ook bekend als diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Verder is hij ontworpen om verder te gaan dan de eerste diesel, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lincoln MKC-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lincoln MKC , in feite is het noodzakelijk om te weten dat u volgens het jaar van uw Lincoln MKC niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lincoln MKC-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lincoln MKC

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van Lincoln MKC-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lincoln MKC

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Lincoln MKC ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lincoln MKC

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lincoln MKC benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verband houden met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op Lincoln MKC wijzigen?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste brandstof die beschikbaar is voor uw Lincoln MKC is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Lincoln MKC met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector