Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lincoln MKS?

Of u nu net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of gewoon nadenkt over, Wat is de beste brandstof voor uw Lincoln MKS? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lincoln MKS? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lincoln MKS-diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Lincoln MKS benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Lincoln MKS-diesel?

Dus beginnen we met kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Lincoln MKS. Het is belangrijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen bij je motor passen en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lincoln MKS of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lincoln MKS , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk de beste onder Lincoln MKS-automobilisten . Naast de aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Lincoln MKS of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lincoln MKS of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter specifieke toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Verder is hij ontworpen om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Lincoln MKS?

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lincoln MKS-benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Lincoln MKS , in feite is het belangrijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lincoln MKS, niet alle brandstof kunt gebruiken die bij de pomp aanwezig is, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lincoln MKS-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lincoln MKS

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Lincoln MKS-bezitters van benzine, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lincoln MKS

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Lincoln MKS ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lincoln MKS

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lincoln MKS benzine in feite maakt de samenstelling het mogelijk tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste brandstof die beschikbaar is voor uw Lincoln MKS is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST by Lincoln MKS met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lincoln MKC?

Als je meer tutorials over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector