Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lincoln MKZ?

Of u nu net een nieuwe auto heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw Lincoln MKZ? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lincoln MKZ? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lincoln MKZ-diesel, en ten tweede: welke brandstof te selecteren voor een Lincoln MKZ-benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Lincoln MKZ-diesel?

Daarom beginnen we met het focussen op brandstof voor de dieselaangedreven Lincoln MKZ. Het is noodzakelijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen bij je motor passen en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Toch zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lincoln MKZ of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lincoln MKZ , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom eigenlijk het meest populair onder Lincoln MKZ-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lincoln MKZ verwijderen?

Uitstekende dieselbrandstof voor Lincoln MKZ of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lincoln MKZ of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter specifieke toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen te bestrijden. Bovendien is hij geïntroduceerd om de eerste diesel te overtreffen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Lincoln MKZ-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lincoln MKZ , in feite is het noodzakelijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lincoln MKZ, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lincoln MKZ-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lincoln MKZ

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van Lincoln MKZ-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lincoln MKZ

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Lincoln MKZ ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lincoln MKZ

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lincoln MKZ benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verbonden zijn met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Lincoln MKZ uit te schakelen

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lincoln MKZ is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST door Lincoln MKZ met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector