Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Lincoln Navigator?

Of je nu net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of er gewoon aan denkt, Wat is de beste brandstof voor uw Lincoln Navigator? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Lincoln Navigator? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Lincoln Navigator diesel, en bovendien: welke brandstof te selecteren voor een Lincoln Navigator-benzine .

Welke brandstof moet ik gebruiken voor Lincoln Navigator diesel?

Daarom beginnen we met het focussen op brandstof voor de dieselaangedreven Lincoln Navigator. Het is essentieel om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen bij uw motor passen en u geen risico neemt om de ene brandstof boven de andere te kiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu kijken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Lincoln Navigator of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Lincoln Navigator , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom eigenlijk het meest populair onder Lincoln Navigator-stuurprogramma’s . Naast de aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Lincoln Navigator

Uitstekende dieselbrandstof voor Lincoln Navigator of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Lincoln Navigator of B10 is ook goed genoemd diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen worden geïntroduceerd om de wintertemperaturen te bestrijden. Verder is hij geïntroduceerd om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik selecteren voor Lincoln Navigator-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Lincoln Navigator , in feite is het essentieel om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Lincoln Navigator, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Lincoln Navigator-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Lincoln Navigator

De brandstof die het meest wordt gebruikt door benzinebezitters van Lincoln Navigator, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Lincoln Navigator

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Lincoln Navigator uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Lincoln Navigator

Het is DE brandstof bij uitstek voor Lincoln Navigator benzine in feite maakt de samenstelling het mogelijk tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Servicelicht Lincoln Navigator uitschakelen

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Lincoln Navigator is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST door Lincoln Navigator met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector