Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wiper zit vast op Lincoln Continental

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties die verband houden met uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe we een brandstofdeur of een tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we een irriterend probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Lincoln Continental . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Lincoln Continental vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lincoln Continental vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Lincoln Continental . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Lincoln Continental vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende complicaties die ertoe kunnen leiden dat de ruitenwissers van uw Lincoln Continental vastlopen :

  • Een van de meest elementaire motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers op uw Lincoln Continental, is de motor die ze aandrijft. Deze motoren kunnen in de loop van de tijd vermogen verliezen en moeten uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basic, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Lincoln Continental mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Lincoln Continental zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lincoln Continental uitschakelen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lincoln Continental vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Lincoln Continental , de wortels van uw complicaties zijn min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Lincoln Continental. Zorg er dus voor dat u vergelijkbare controles uitvoert zoals in het vorige onderdeel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lincoln Continental te ontgrendelen?

Eindelijk, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Lincoln Continental zijn ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Lincoln Continental?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwissers achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel uitlichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeercomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Lincoln Continental, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motorunit lokaliseren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (wees voorzichtig dat er verschillende moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe wissermotor op uw Lincoln Continental monteren

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Lincoln Continental-ruitenwisser geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe de Lincoln Continental-motor reinigen?

.

Als je meer tutorials over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector