Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wiper zit vast op Lincoln Navigator

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw motorvoertuig te verhelpen. We hebben nog niet zo lang geleden ontdekt hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we kijken naar een irriterend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Lincoln Navigator . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Lincoln Navigator vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lincoln Navigator vastzitten?

Dus we beginnen ons artikel met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Lincoln Navigator . Allereerst kijken we naar de voorste ruitenwissers en in een tweede keer naar de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Lincoln Navigator vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de voorste ruitenwissers van uw Lincoln Navigator vastlopen :

  • Een van de meest basale oorzaken van het vast komen te zitten van de ruitenwissers op uw Lincoln Navigator is de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en vroeg of laat moeten worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basic, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers aan de voorkant van uw Lincoln Navigator niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Lincoln Navigator zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee delen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lincoln Navigator, wat kan ik doen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lincoln Navigator vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Lincoln Navigator , de oorsprong van uw complicaties is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig, er zijn nog enkele speciale onderdelen die alleen problemen kunnen veroorzaken op de achterruit van uw Lincoln Navigator. Zorg er dus voor dat u dezelfde onderzoeken uitvoert als in het vorige onderdeel van dit artikel.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lincoln Navigator te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we, om dit tweede gedeelte te doen, bekijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op uw Lincoln Navigator zijn ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Lincoln Navigator?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze één voor één in dit onderdeel beschrijven, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In een dergelijk geval moet u de motorunit lokaliseren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (wees voorzichtig dat er verschillende moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Lincoln Navigator monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • De Lincoln Navigator-wisser is geblokkeerd vanwege een stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing lokaliseren (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Waar vind je een knipperende zekering op de Lincoln Navigator?

.

Als je meer handleidingen over de Lincoln Navigator nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector