Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wisser zit vast op Lexus UX

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe we een brandstofklep of een tankdop kunnen ontgrendelen, vandaag zullen we een irritant probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, omdat we het slachtoffer zijn van wisser vast op Lexus UX . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Lexus UX vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lexus UX hangen?

Dus beginnen we ons artikel met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Lexus UX . Allereerst kijken we naar de voorste ruitenwissers en in een tweede keer naar de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Lexus UX vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen één voor één doorgaan verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Lexus UX vast komen te zitten :

  • Een van de meest voorkomende redenen voor het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Lexus UX houdt verband met de motoreenheid die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen belemmert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als het een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer vrij snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de voorruitenwissers van uw Lexus UX niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Lexus UX zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee delen controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Lexus UX acceleratie

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lexus UX vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Lexus UX , is de oorsprong van uw complicaties min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er maar één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog enkele speciale onderdelen die alleen op de achterruit van uw Lexus UX complicaties kunnen veroorzaken. Zorg er dus voor dat u dezelfde onderzoeken uitvoert als in het vorige onderdeel van dit artikel.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lexus UX te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede gedeelte bekijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op uw Lexus UX ontgrendeld zijn en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Lexus UX ontgrendelen?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwissers achter is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel uitlichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeringscomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Lexus UX, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In een dergelijk geval moet u de motoreenheid vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op stille blokken zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Lexus UX monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Lexus UX ruitenwisser geblokkeerd door een stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing vinden (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS updaten op mijn Lexus UX?

.

Kijk voor meer tips over de Lexus UX in de categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector